On the Sunday of the Descent of the Holy Spirit – Pentecost, 08.06.2014, when we celebrate the memory of the holy apostle Karp, Apostles Carpus of the Seventy and Alphaeus, Venerable John of Psichaita and the New Martyr Alexander of Thessalonica, at the monastery of St. Prohor Pchinski, a holy Liturgy was served and the faithful partook in the holy Gifts of Christ.

Педесетница

Во Неделата на Слегувањето на Светиот Дух – Педесетница, 8.06.2014, кога се слави споменот на Светиот апостол КарпСветиот апостол АлфејПреподобен Јован Психаит и Светиот новомаченик Александар Солунски, во манастирот на свети Прохор Пчински се отслужи Божествена Литургија на која верните се причестија со светите Христови дарови.